Hampton Bays viert 20ste verjaardag

Het Belgische kledingmerk Hampton Bays blaast die jaar 20 kaarsjes uit. En dat moet gevierd worden, in dit geval met de lancering van een vernieuwd winkelconcept en een T-Shirt.

 

De inspiratie voor Hampton Bays komt uit de Amerikaanse gelijknamige kustplaats. ‘The Hamptons’ staan voor Amerikaanse preppy chic. En zo ook de kledij van

Hampton Bays. Het nieuwe winkelconcept moest deze sfeer dan ook voor 100% uitademen. Een combinatie van fun, feel good mode, casual chic en creativiteit was de missie en daar is het merk ruimschoots in geslaagd. Vooral de creativiteitsfactor ligt hoog in de vernieuwde winkels. Ze werden ingericht als beach house met een hoge ‘do it yourself’-factor.

Elke shop werd anders ingericht, maar wel in dezelfde stijl. Enkele elementen die belangrijk zijn: design versus oud behangpapier, gerecycleerde meubels naast gloednieuwe, art & craft verlichting naast quotes in neon, hangende bloempotten en origami vogels. Ook worden er kleine pakketjes verkocht waarmee je zelf je outfit kan customizen.

 

Ook lanceert Hampton Bays een T-Shirt in collegestijl dat helemaal aansluit bij de preppy trend. Dit is eigenlijk de herlancering van één van de meest iconische T-Shirt van het merk. Het gaat om een eenvoudig T-Shirt in blauw, groen, rood of wit. Simpel, maar daarom ook net ideaal om te customizen als je dat wil.

What do you think

commentsHot Topics